Yamaha Ténéré 700 World Raid model 2024

329 990,00 Kč
S DPH

Je to nejnovější expediční motocykl na dlouhé vzdálenosti značky Yamaha, který dokáže změnit způsob, jakým prozkoumáváte naši planetu. Model Ténéré 700 World Raid je vybaven velkokapacitní dvojitou palivovou nádrží a odpružením s dlouhým zdvihem, takže vás dokáže dovézt dál než kdykoli předtím, abyste mohli objevovat další a další obzory.

Barva
Počet
Na dotaz

Jeho velkokapacitní 23litrová dvojitá palivová nádrž umožňuje dojezd až 500 kilometrů, takže je možné překonat obrovské oblasti divočiny bez obav z nedostatku paliva. Abyste byli neustále informováni, je tu nový 5" barevný TFT displej s upozorněními na textové zprávy a příchozí hovory, abyste mohli být vždy v kontaktu, ať jste kdekoli.

Mezi exkluzivní prvky patří tlumič řízení Öhlins a plně nastavitelné přední a zadní odpružení s dlouhým zdvihem, které je navržené pro náročný terén – a systém ABS se 3 režimy poskytuje jistotu za všech okolností. Jediné, co tomuhle motocyklu chybí, je jezdec jako vy, který má odvahu opustit svou komfortní zónu a vydat se vstříc novým obzorům.

23 litrové velkokapacitní dvojité boční palivové nádrže

Ploché dvoudílné sedlo inspirované rallye

5" barevná přístrojová deska TFT s mobilním připojením

Systém ABS s možností přepínání 3 režimů

Vysoce kvalitní 43mm přední vidlice KYB se zdvihem 230 mm

Nastavitelný tlumič řízení Öhlins

Hliníkový zadní tlumič se zásobníkem piggyback, delší zdvih 220 mm

Motor EU5 CP2 s vysokým točivým momentem

Schránka vzduchového filtru nové konstrukce

Kompletní vlastnosti a technika

Mohlo by vás také zajímat