Yamaha YZ450F v edici k 50. výročí, model 2024

264 990,00 Kč
S DPH

Značka Yamaha uvedla modelovou řadu YZ na trh před 50 lety a v roce 1973 s ní vyhrála první mistrovství světa v motokrosu. Na oslavu tohoto půlstoletí nepřetržité výroby modelu YZ vznikla exkluzivní edice YZ450F k 50. výročí. Tato limitovaná edice vybavená stejným špičkovým motorem a technologií šasi, která našim továrním jezdcům zajistila četná vítězství v závodech MXGP a SX, vzdává hold tomuto výjimečnému okamžiku v historii značky Yamaha.

Počet
Na objednávku

Je to nejlehčí, nejštíhlejší, nejagresivnější a nejrychlejší motokrosový motocykl o objemu 450 cm3, jaký kdy značka Yamaha vyrobila. Jeho špičková konstrukce je výsledkem 50 let závodění a vítězení na té nejvyšší úrovni. Motor s obrácenou hlavou zajišťuje mimořádně účinné spalování, které přináší vyšší výkon. Nejnovější aplikace Power Tuner pak umožňuje snadno zvolit to nejlepší mapování motoru.

Lehké šasi dokáže díky centralizované hmotě dosáhnout maximální hbitosti a nejlepší odpružení KYB ve své třídě zajišťuje efektivní a účinný přenos výkonu. A díky bílé kapotáži Anniversary White inspirované 90. lety s fialovo-růžovou grafikou, fialovému sedlu a černým kolům můžete při každé jízdě cítit čistou závodní DNA!

- Exkluzivní barvy edice k 50. výročí

- Výkonný motor s obrácenou hlavou

- Vysokokapacitní sání vzduchu

- Spojka s ocelovou talířovou pružinou

- Lehký vyvažovací mechanismus

- Hliníkový paprskový oboustranný rám

- Štíhlá a ladná kapotáž

- Nejlepší odpružení KYB ve své třídě

- Nastavitelný systém kontroly trakce

- Systém Launch Control System

- Uživatelsky snadná aplikace Power Tuner

- Účinná regulace toku vzduchu

- Optimalizovaná ergonomie jízdy