Yamaha YZ450F v edici Monster energy, model 2025

264 990,00 Kč
S DPH

Jezdci továrního týmu Monster Energy Yamaha vnesli do tohoto sportu novou úroveň profesionality a oddanosti. Tito profesionální jezdci od motokrosových Grand Prix FIM až po Supercross USA podávají pokaždé stoprocentní výkon. Takže pokud hledáte neporazitelný závodní motocykl ve stylu továrního týmu, dobře si prohlédněte model YZ450F Monster Energy Racing Edition.

Počet
Na objednávku

Tohle je určitě jedna z nejkrásnějších sériových motokrosových motorek, které jsme kdy postavili. Tento zcela nový stroj inspirovaný továrnou, vybavený exkluzivním černým barevným schématem s modrými koly a grafikou Monster Energy, je nejrychlejším a nejlehčím motocyklem o objemu 450 ccm, jaký kdy Yamaha vyrobila.

Jedinečný motor s obrácenou hlavou poskytuje ještě lineárnější výkon ve všech otáčkách - a pomocí vylepšené aplikace Power Tuner s novou rychlou funkcí "Jednoduché ladění" máte vše vždy pod kontrolou. Díky ultra kompaktní ergonomické kapotáži, lehkému šasi, přepracovanému odpružení nejlepšímu ve své třídě a nastavitelné kontrole trakce je tento špičkový motocykl stvořen pro vás.

- Design Monster Energy Yamaha Racing Edition
- Lehký, kompaktní a výkonný motor
- Vysokokapacitní sání vzduchu
- Spojka s talířovou pružinou se zvýšenou účinností chlazení
- Lehký vyvažovací mechanismus
- Hliníkový paprskový oboustranný rám
- Těsně slícovaná ergonomická karoserie
- Nejlepší odpružení KYB ve své třídě
- Nastavitelný systém kontroly trakce
- Systém Launch Control System
- Uživatelsky snadná aplikace Power Tuner

Technické specifikace