Yamaha YZ250F v edici k 50. výročí, model 2024

249 990,00 Kč
S DPH

Speciální edice YZ250F k 50. výročí oslavuje půlstoletí výroby motocyklů YZ, která začala v roce 1973. Ve stejném roce, kdy značka Yamaha vyhrála svůj vůbec první titul mistra světa v motokrosu. Tato exkluzivní edice v závodních barvách inspirovaných 90. lety s bílou kapotáží, fialovo-růžovou grafikou, fialovým sedlem a černými koly vzdává hold minulosti a zároveň se soustředí na budoucnost.

Počet
Na objednávku

Nová generace modelu YZ250F v edici k 50. výročí se vyznačuje zcela novým lehkým hliníkovým šasi, ultra kompaktní bílou kapotáží a vylepšeným motorem s vyšším výkonem a čistou závodní DNA Yamaha. I když má retro závodní barvy, vše na tomto špičkovém motokrosovém stroji dýchá pokročilou technologií a vítězným výkonem, díky nimž se Yamaha stala jednou z nejúspěšnějších značek současnosti.

Nejlepší odpružení KYB ve své třídě má upravené nastavení pro ještě lepší trakci a tlumení nárazů. Nové plošší sedlo a úzké kryty zlepšují ergonomii a umožňují lepší ovladatelnost. Navíc díky vylepšené aplikaci Power Tuner lze model YZ250F v edici k 50. výročí snadněji nastavovat pro zajištění vysokého výkonu na různých tratích.

- Exkluzivní barvy edice k 50. výročí

- Nový dvojitý hliníkový kolébkový rám

- Optimalizovaná ergonomie jízdy

- Zvýšený výkon v horním pásmu otáček

- Účinná regulace toku vzduchu

- Přepracované nastavení odpružení

- Lepší citlivost zadní brzdy

- Odlehčené komponenty

- Přepracovaná aplikace Power Tuner

- Nové systémy kontroly trakce a řízení rozjezdu