Yamaha YZ250 v edici Monster energy, model 2025

234 990,00 Kč
S DPH

Jakmile uvidíte YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition, bude vám jasné, že tohle je to, co potřebujete, abyste se posunuli na vyšší úroveň. Protože kromě vítězné DNA legendárního dvoutaktního motocyklu YZ250 získáte exkluzivní grafiku ve stylu továrního týmu a speciální barevnost. Poskytne vám výkon a styl, které potřebujete k úspěchu.

Počet
Na objednávku

Kombinace výkonného dvoutaktního motoru YPVS (Yamaha Power Valve System) o objemu 250 ccm, lehkého hliníkového šasi a jednoho z nejlepších odpružení ve své třídě dělá z tohoto stroje motocykl, který nemá obdoby. Je to jeden z nejúžasnějších motokrosových motocyklů, na kterém kdy budete jezdit. Ve své době vyhrál všechno, co v motokrosu, superkrosu a freestyle MX vyhrát šlo. Představujeme nejostřejší YZ250 všech dob!

Štíhlá kapotáž působí dynamicky a mimořádně moderně. Ploché sedlo umožňuje snadnější přenášení váhy těla při zrychlování, zatáčení nebo brzdění, což zlepšuje kontrolu nad strojem. Výkonný systém předních brzd spolu s vyladěným tlumením odpružení zlepšují časy na okruhu. V exkluzivním černém provedení s tovární grafikou je YZ250 Monster Energy Yamaha Racing Edition tím nejatraktivnějším dvoutaktem!

- Exkluzivní barvy a grafika Monster energy

- Štíhlá kapotáž

- Výkonný brzdový systém

- Bezkonkurenční odpružení KYB

- Vysoce účinné sání vzduchu

- Závodní ergonomie

- Dvoutaktní motor o objemu 250 ccm se systémem YPVS

- Lehký podvozek

Technické informace