Yamaha YZ125 v edici k 50. výročí, model 2024

214 990,00 Kč
S DPH

Model YZ125 v edici k 50. výročí s bílou barvou kapotáže a grafikou ve stylu 90. let vzdává hold 50 letům nepřetržité výroby motocyklů Yamaha YZ. Model YZ125, který si vybralo mnoho tisíc jezdců jako svůj první plnohodnotný závodní stroj, je jedním z nejlegendárnějších motokrosových motocyklů, jaké se kdy vyráběly.

Počet
Na objednávku

Model YZ125 v edici k 50. výročí je speciální verzí slavného dvoutaktního motokrosového motocyklu Yamaha poháněného nejnovější generací motoru o objemu 125 cm3, který díky karburátoru Keihin Powerjet a lehkým vnitřním součástkám poskytuje okamžitě dostupný výkon. Šestistupňová převodovka s krátkými převody umožňuje plynule dávkovat výkon při všech rychlostech a systém Yamaha Power Valve System (YPVS) navíc zajišťuje široké rozložení točivého momentu.

Vítězná kombinace lehkého šasi s mimořádně štíhlou ergonomickou kapotáží a nejlepšího odpružení KYB ve své třídě dává vzniknout jednomu z nejhbitějších motokrosových motocyklů, jaký kdy poznáte. Model YZ125 v edici k 50. výročí 50th v bílé barvě, s fialovo-růžovou grafikou, fialovým sedlem a černými koly vám zajistí naprostou exkluzivitu a vítězný výkon.

- Exkluzivní barvy edice k 50. výročí

- Nejvýkonnější motor YZ125

- Štíhlá sportovní kapotáž

- Karburátor Keihin Powerjet

- Hladce řadící šestistupňová převodovka

- Vysoce účinné sání vzduchu

- Závodní ergonomie

- Nejlepší odpružení KYB ve své třídě

- Výkonný brzdový systém

- Upevnění sedla jedním šroubem